RCP per a l’ITI Study Club Girona

El divendres 23 de novembre es va realitzar una formació en Reanimació Cardio-Pulmonar a un grup de 10 odontòlegs en un entorn privilegiat, Mas Carreras, al cor de l’Empordà.

Les parades cardiaques es poden produir en qualsevol context i és molt important conèixer les eines que ens ajudaran a salvar una vida, per això cada cop són més els professionals que volen aprendre les maniobres de RCP necessàries per a actuar, si fos necessari, també durant la seva jornada laboral.

En aquest cas, van realitzar el taller alguns membres de l’ITI Study Club Girona (International Team for Implantology), dirigit pel Dr. Albert Barroso, un grup d’odontòlegs que es troba periòdicament per a dur a terme unes reunions científiques on es debat sobre un tema escollit concret, amb l’objectiu de l’excel·lència en la pràctica clínica.

Entre aquesta excel·lència a la pràctica clínica també es busca la màxima seguretat per al pacient i és per aquesta raó que, en aquesta ocasió, es va oferir una formació en RCP per als components del grup, titulada El primer minut compta. Es van treballar diferents situacions que poden tenir lloc durant la pràctica odontològia, es van resoldre dubtes i es va impartir un taller pràctic on els assistents van poder realitzar la Reanimació Cardio-Pulmonar i comprovar la seva efectivita.

Publicat per Pablo Durán

Infermer i formador en Reanimació Cardio-Pulmonar des de 2012.

A %d bloguers els agrada això: