Cursos

Aprèn a realitzar maniobres de RCP i primers auxil·lis abans de que arribi una ambulància en un taller obert a tothom.

Primers Auxil·lis

Primeres actuacions davant d’una emergència.

Una emergència o un accident mai avisa prèviament, d’aquí neix la importància de tenir uns coneixements mínims per a poder socòrrer a algú i donar-li l’ajuda necessària (que estigui a les nostres mans) fins a l’arribada dels equips d’emergències. És important recordad que el lloc i l’hora tampoc són escollits per la víctima, per aquesta raó és habitual trobar-nos davant de la nostra parella, els nostres pares, familiars i amics.

Els primers auxil·lis haurien de ser una formació obligatòria (des de l’escola) per a qualsevol persona i així garantir una ajuda necessària sense arribar a causar més lesions de les ja produides.

Tipologia de cursos de Primers Auxil·lis:

– Primers Auxil·lis a l’àmbit laboral.
– Primers Auxil·lis a l’àmbit esportiu.
– Primers Auxil·lis a la llar.
– Accident al medi natural.

Suport Vital Bàsic i Desfibril·lació semiautomàtica

Aprèn a utilitzar un desfibrilador.

Al nostre país actualment succeeixen 50.000 parades cardíaques a l’any, de les quals en moren 45.000. Un dels principals motius és degut a l’escassa formació de la població, que són els primers que intervenen i poden donar la primera ajuda per a augmentar la supervivència de la víctima. Sitges Cardioprotegit ofereix la capacitació en habilitats de reanimació cardiopulmonar i la utilització de desfibril·ladors.

¿Per què no ofereixes al teu equip laboral o esportiu la oportunitat d’oferir una millor resposta davant de la mort sobtada fins a l’arribada dels equips d’emergències mèdiques? Estudiem i practiquem davant de situacions especials amb maniquís d’alta fiabilitat que donen resposta in-situ per a corregir les tècniques.

Tipologia de cursos de SVB i DEA:

– Suport Vital Bàsic (SVB).
– Suport Vital Bàsic i Desfibril·lació.
– Reciclatge en Suport Vital Bàsic i Desfibril·lació.